• Ringsignaler och unika appar

  Tekniken utvecklas allt mer och idag har vi både Iphones och smartphones i många olika modeller och utföranden. Till dessa smarta telefoner finns det ett mycket stort utbud av appar och ringsignaler som kan få telefonen att bli unik och passa varje individ.

  Smarta lösningar med appar

  Ordet app är egentligen en förkortning på applikation som betyder ett tillämpningsprogram som man laddar ner till sin mobil. Det finns många fördelar med appar och ringsignaler samt ett enormt utbud. Ringsignaler finns i en mängd appar som man kan lägga in i sin telefon. Många appar har ringsignaler där man har ljud och musik från filmer. Man kan med fördel välja sin favoritlåt som ringsignal, eller använda sin egen röst och hitta roliga ljudeffekter och alarm. Många smarta appar har även GPS-system där man direkt kan se var man befinner sig. Genom många appar kan man även jämföra priser och tjänster. När man till exempel jämför elpriser på elmarknaden kan man tack vare smarta appar finna det bästa alternativet till ett bra elpris. Användningsområdena är oändliga och vi ser en växande trend med appar kopplade till så kallade självstyrande, smarta hem.

  Fördelar med smarta appar

  Det finns en mängd bra fördelar med appar som man kan ladda ner. Äger man ett företag kan man dra nytta av appar på många sätt. Beroende på verksamhet, kan man välja ut de bästa apparna för företaget som passar ändamålet. Många företag använder appar så att kunder kan logga in och ta del av erbjudanden. Som privatperson har man stor nytta av att ladda ner appar till sin telefon. Man kan till exempel få sjukvård direkt via mobilen. Då brukar läkaren ringa upp genom ett videosamtal efter att man stått i kö. Man kan även chatta med en sjuksköterska, barnmorska eller distriktssköterska. Många appar fungerar som underhållning i form av spel där man kan tävla mot andra eller spela ensam.

  En annan fördel med appar, är smarta översättningar av andra språk, roliga ansiktsfilter eller underhållande teman med så kallade face swap-funktioner. Tränar man regelbundet eller vill börja träna, kan appar för träning vara till stor hjälp i all form av träning. Idag kan man ladda ner appar till de flesta sociala medier och det är bekvämt att kunna öppna Facebook, Instagram eller Youtube i mobilen. Man kan även njuta av musik genom många bra appar som Youtube eller andra musikanpassade applikationer. Många appar är kompatibla med Google och den smarta uppfinningen Chromecast. Chromecast är en liten teknisk komponent som kopplas med TV:n. Då kan och man casta filmer och klipp från mobilappar som Youtube, Netflix eller andra medier. Fördelen är att appar för oss alla lite närmare varandra, även om det sker genom den virtuella interaktionen.

  Leave a Reply

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *