• Bästa apparna för företaget

  Man kan utan tvivel säga att det idag finns appar till nästan precis allting. Majoriteten av apparna är spel av olika slag, men det finns även sociala medier, nyheter, butiker och väderappar som man kan använda sig av. Trots att många appar har som ändamål att skänka underhållning finns det faktiskt ett flertal som du kan använda dig av till ditt företag. Ett stort plus är att de allra flesta företagsappar faktiskt fungerar på alla typer av plattformar och dessutom är kostnadsfria. Visst, ibland kan du stöta på en app som kommer att kosta dig lite pengar, men beroende på vad appen kan göra för dig och din verksamhet kan det ändå vara värt slantarna.

  Här nedan har vi listat några riktigt bra appar som kan komma till stor användning för dig som företagare. Vissa har du kanske redan hört om tidigare och andra är helt nya. Håll tillgodo!

  Smarta appar för verksamheten

  TimeLogger

  Det är inte helt ovanligt att man som företagare föredrar eller behöver arbeta i projektform. Det kan vara svårt att redan på förhand beräkna hur lång tid ett visst projekt kan komma att ta. Med hjälp av den här appen har du möjlighet att få en väldigt bra uppskattning över hur mycket tid du lägger ner på alla de olika projekt som du har. På så sätt är det lättare för dig att tidsberäkna i framtiden.

  Min Firma

  Appen Min Firma är utmärkt att använda sig av om du driver ett enskilt företag. Du kommer bland annat att kunna se hur mycket lön du har möjlighet att ta ut varje månad, men också få koll på olika företagshändelser som på ett eller annat sätt kan påverka din privata ekonomi. En företagshändelse kan t.ex. vara att du har fått ett företagslån från capcito.com beviljat.

  Car Care

  Använder du företagsbilar i din verksamhet? Då kan det vara riktigt viktigt att du har koll på körsträckor, bränsleförbrukning och milkostnader. Med hjälp av appen Car Care kan du säkerställa att dina företagsbilar används korrekt av dina anställda och du kan också hitta sätt som ni kan effektivisera er körning. Appen har, förutom ovanstående funktioner, också möjlighet att meddela dig när det är dags för service eller ett besök på verkstaden.

  Dropbox

  Dropbox app är utmärkt att använda sig av om du på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna komma åt information var helst du än är. Här kan du både dela och ladda upp filer inom loppet av sekunder och själv välja om t.ex. dina kollegor eller anställda ska få ta del av informationen. Det spelar ingen roll var du eller din anställda befinner sig. Alla dokument som skickas till Dropbox går att komma åt.

  Leave a Reply

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *