• Hitta billiga mobilabonnemang

  En av de svåraste aspekterna av att köpa en ny mobil idag är att hitta ett mobilabonnemang som passar ens mobila användarvanor (gällande surf, samtal och sms) och som inte kostar skjortan. Det kan sannolikt kännas som en djungel för många att läsa igenom villkoren för de olika abonnemangen hos alla olika mobiloperatörer.smartphone-569076_960_720

  Ett sätt att försäkra sig om att man gör en bra deal när man skaffar ett nytt abonnemang är att först kolla vilka rabatter som finns på Kampanjjakten.se. Det kan vara en bra idé oavsett om man redan har bestämt sig för ett abonnemang eller inte – om man inte har bestämt sig kanske rabatten blir avgörande i beslutet, och om man redan har bestämt sig kan man kanske spara pengar på något man hade köpt i alla fall. Just nu finns till exempel en Tre-rabattkod som innebär att man får 10 procent rabatt på nya abonnemang på Tre.se.

  Om man har tittat ut ett abonnemang hos Tele2, som också är en populär operatör, finns det också ett flertal aktuella Tele2-rabatter. Är man student kan man till exempel få 20 procent rabatt på kostnaden för sitt abonnemang, som gäller under 24 månader.

  Dessa är dock bara exempel – oavsett vilket abonnemang och vilken operatör du föredrar är det alltid en bra idé att leta efter rabattkoder innan du skriver på något avtal. Då kan du spara många hundralappar över ett år.

  Leave a Reply

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *