• Quizappar

  Känner du att du ibland behöver ägna dig åt något mer stimulerande på din smartphone än att gå igenom det sociala medieflödet? Att ladda ner en quizapp är ett kul och enkelt sätt att stimulera ditt tävlingssinne såväl som dina kunskaper. Vill du spela ensam? Eller online mot andra spelare? Idag finns det en uppsjö av olika quizappar i Appstore, och alla vetgiriga kan hitta sin favorit. Man kan välja att specialisera sig på ett specifikt ämne, eller svara på frågor som hör till allmänbildningen. Här får du en guide i djungeln av quizappar!

  Vilken quizapp passar just dig

  Vi fokuserar här på appar på svenska som är värda att prova. 90-talsquiz är en app med, just det, frågor om 90-talet. Det som är extra roligt är att man kan spela i grupp och samla poäng tillsammans. En annorlunda quizapp är Quizme Pics som går ut på att gissa vilken känd person som gömmer sig i en förvriden bild. Ett väldigt populärt alternativ är Quizkampen. Lite av en klassiker bland quizapparna! Och till sist ett varningens ord: Akta dig för fejk-appar hos AppStor när du letar efter den app som du är sugen på att prova. Se till att du väljer rätt app genom att kontrollera namnet och gärna läsa igenom några av appens recensioner.

  Bli mer allmänbildad med en Quizapp!

  I dagens tider när det är enkelt att på ett par sekunder leta fram all information man behöver på nätet, är det enkelt att bli lite slappare med att ta till sig ny information och lägga den på minnet. Genom att fördriva en del av sin tid på bussen eller tunnelbanan med att spela kan man träna upp sin allmänbildning. Det finns en uppsjö av olika appar med olika upplägg, innehåll och kvalitet, och det kan vara roligt att prova en del olika quizappar. När man letar efter en specifik app är det också viktigt att se till att man laddar ner rätt app. Lycka till med quizspelandet!

  Leave a Reply

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *