• Träningsappar

  Att använda sig av en träningsapp kan både förenkla och göra träningen roligare. Det finns massor av appar speciellt avsedda för träning som kan hjälpa dig på olika sätt, till exempel med tidtagning, mätning av sträcka och kaloriförbrukning. Det finns också ett stort utbud som låter dig följa olika träningsprogram och peppar dig på väg mot målet. Oavsett vilken träningsform du vill ägna dig åt brukar det finnas en eller flera appar som passar bra. Det finns till exempel appar för yoga, löpning, styrketräning och mycket mer. Det är helt enkelt bara att ladda ned en app och sätta igång med träningen.

  My running resultsNågra populära träningsappar

  En av de mest populära träningsapparna är Runkeeper. Som namnet antyder så kan du med den logga din löpning, men den fungerar också att mäta dina promenader med. Med appen kan du också följa träningsprogram och sätta upp olika mål. En annan populär app är Nike training club. I den hittar du massor av olika träningsprogram, och får tydliga visuella instruktioner för olika övningar, så att du utför dem rätt. Även appen Endomondo, som fungerar ungefär som Runkeeper, är det många som använder sig av. Om du söker ännu fler träningsappar kan du läsa en lista över 40 populära gratis- och betalappar och hitta inspiration där.

  Motivera dig med en träningsapp

  En bra träningsapp kan faktiskt höja motivationen till träning. Många appar kan ställas in så att de skickar påminnelser när det är dags att träna. En annan motiverande faktor är att apparna ofta registrerar dina resultat och på så sätt låter dig se dina framsteg. Att se att man blir bättre och bättre på något man gör är en klar motivationshöjare. Det bästa är ändå att det finns ett så stort utbud av träningsappar, gillar du inte en står dig tusen åter. Det finns även ett flertal sidor på nätet där du kan läsa recensioner av olika appar och på så sätt få vägledning i ditt val.

  Leave a Reply

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *