• Använd smarta applikationer i vardagen

  Använd smarta applikationer i vardagen

  Nästan dagligen görs det reklam för olika typer av applikationer som ska göra vardagen enklare och roligare på olika sätt. Även om en del applikationer kostar lite, finns det ofta gratisversioner som du kan prova för att se om de passar. Om det verkar vara en väldigt ny applikation kan det vara bra att vänta tills du kan läsa andra användares omdömen innan du betalar för den.

  Nedan har du några tips på hur applikationer kan vara riktigt användbara i vardagen.

  PrintPåminnelser kan minska stress och oro

  Vardagen är full av olika slags plikter och nöjen, särskilt om du har familj och barn. Även om du kan använda din telefons alarmfunktion finns det många applikationer som underlättar planeringen genom att sortera efter tema och person. Vem har inte varit med om att glömma barnens gympakläder, bilbesiktningen eller födelsedagsfirandet? Hitta en kalenderapplikation som passar för just din vardag.

  Hälsa och motion

  Det finns otaliga applikationer för hälsa och motion. Många handlar om att räkna steg och lägga in vad man äter. Men det finns också sådana som du kan använda för dokumentera din sjukdom, att komma ihåg att ta dina mediciner eller göra dina sjukgymnastikövningar. Om du vet att du har en lång dag med skrivbordsarbete framför dig kan det vara bra att använda sig av en applikation som hjälper dig att komma ihåg att resa dig upp och sträcka på dig ordentligt mellan varven.

  Resande – väder och nyheter

  Om du reser mycket i jobbet kan det vara bra att ha en applikation som ger dig information och eventuella nyheter som kan påverka detta. Det kan vara bra att vara förberedd på om det ska bli halt eller om tågen står stilla, så att du kan välja det lämpligaste färdsättet.

  Träna hjärnan

  Det finns många olika slags applikationer med spel som kan tyckas mer eller mindre intressanta. Många av dem kan du dock träna minne och problemlösning med! Sådana kan ge dig en aktiv avkoppling som hjälper dig att fokusera på annat en stund och ladda om inför till exempel nästa arbetspass.

  Leave a Reply

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *