• Några galna appar att bekanta sig med

  Det råder definitivt ingen brist på appar i teknikens värld. De flesta av dessa har ett smart syfte och förenar nytta med nöje. Träningsappar, bokappar, barnappar m.fl har skördat stora framgångar på marknaden. Men så finns det då några stycken som får en användare att fundera på om utvecklaren var hög den dag appen konstruerades, eller om man bara var på ett extra skojfriskt humör. Här ska vi lista några knäppa appar som dock finns i många mobiltelefoner idag.

  Skippa vanliga attiraljer som nyckelband med tryck – roa dig med roliga appar istället.

  iFart

  Om du är en barnslig själ som älskade att lägga pruttkuddar på lärarnas stolar i mellanstadiet, så måste du ladda ned iFart. Denna ”fis-app” gör det möjligt att sätta igång pruttljud på de mest olämpliga ställen. Ljuden kommer från din mobil, så nackdelen kan vara att om du bär din enhet i bakfickan, så kommer hela restaurangen vända sig om och tro att det var du som var orsaken till ljudet. Tanken är istället att lägga mobilen nära en annan person, om du inte vill skämmas ihjäl förstås. För 7 kronor kan iFart bli din egen lilla leksak! Moget? Nja…

  Baby Shaker

  Du som har ett bångstyrigt barn och många gånger tänkt onda tankar när det har betett sig illa, behöver inte göra slag i saken med våld. Dock kan du låtsas att du gör det genom att starta Baby Shaker som skakar din mobiltelefon till det barnskrik som telefonen skapar, tystnar. På skärmen ser du en liten skrikande bebis, och då gäller det att skaka om din mobila enhet tills det lyser två röda kryss i barnets ögon. Man kan således säga att denna app är en mix av ”Exorcisten” och en elak tamagotchi.

  Annoy-A-Teen

  Har du unga grannar som festar varje lördag? Eller dras du med tonåringar som inte verkar sky några medel för att göra det de vill i huset? Då ska du ladda ned Annoy-A-Teen som är en app som skapar ljud som ungdomar sägs hata. Så istället för att gå upp till den störande grannen kl.06.30 en söndagsmorgon när denne sover i godan ro med bandspelaren och spela Björneborgarnas militärmarsch, så kan du starta appen som får den mest envise tonåringen att dra öronen åt sig.

  Spirit Story Box

  Att man kan kommunicera med djur är en sak, men om du vill leka Ghostbusters på fritiden, kan du ladda ned Spirit Story Box som säger sig kunna prata med andar. Starta appen och den talar om för dig var din döda farfarsfar befinner sig i huset…

  Leave a Reply

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *